Sponsormogelijkheden

Wil jij ons helpen?! That's the SPIRIT!

  Via Sponsorkliks kunt u ons gratis sponsoren. Klik op het logo en ga via deze website naar jouw online shop, Sponsorkliks doet de rest.Op 1 april 2010 is Twirlvereniging SPIRIT in Alphen a/d Rijn van start gegaan voor iedereen die zin heeft in een gave danssport waarin je je helemaal uit kunt leven. Wij bieden diverse twirl- en dansmogelijkheden voor meiden en jongens vanaf 2 tot ongeveer 25 jaar. THAT’S THE SPIRIT! 

Als vereniging bundelen wij onze krachten en pleiten we samen voor doorgroeimogelijkheden. 
Voor de voortzetting van onze vereniging en om onze dromen nog beter te kunnen realiseren, zijn sponsors (in allerlei opzichten!) en vrienden altijd van harte welkom. Wilt u iets voor ons betekenen? 
Uw naam, logo en weblink op onze website, een advertentie in onze programmaboekjes, het dragen van uw logo op ons verenigingstenue en/of het verzorgen van shows en optredens zijn enkele voorbeelden van wat wij voor u kunnen betekenen. We bedanken Pedicure & Manicure Herma Verweij, die onze vereniging een warm hart toe draagt!

 

 

En nu… Wat vragen wij van u?
Dansen en deelnemen aan twirlwedstrijden is voor veel kinderen en jongeren een mooie droom, maar voor veel ouders  een dure hobby. Wij hopen in de toekomst nog verder uit te kunnen groeien en nog meer successen te behalen met sportieve en enthousiaste leden, die met de hulp van u hun droom verwezenlijken en de twirlsport binnen SPIRIT voort kunnen zetten! 

Sponsoring kan op veel manieren. Bijvoorbeeld door een eenmalige donatie of een jaarlijkse sponsorbijdrage. Wij realiseren ons dat niet ieder bedrijf in staat is financiële steun te geven, maar ook andere zaken zijn van harte welkom. Denk aan promotiemateriaal, een mooie trainingslocatie, materiaal, kleding, enz. Alles is welkom!

 

 

 

Onze tegenprestatie
Natuurlijk willen wij als vereniging ook een tegenprestatie leveren. Graag bespreken we met u de mogelijkheden en uw wensen. Uiteraard is het ook mogelijk om via ons contactformulier uw naam en telefoonnummer aan ons door te geven, dan zullen wij voor verdere mogelijkheden contact met u opnemen. Wij hopen uiteraard op uw interesse, want nogmaals, u kunt ons (en onze leden) helpen om er een nog meer sprankelende vereniging van te maken! Wie weet wat wij voor u kunnen- en u voor onze leden kunt betekenen. 


Rest ons nog u hartelijk te bedanken voor uw tijd en aandacht en wij hopen op een positieve reactie. 

Volg, like en deel ons!

  • M.T.D. SPIRIT op facebook
  • Facebook Peuter- en kleuterdans
  • Spirit op youtube