Contributie

Peuterpret! (ADV) Ouder & Kind

Contributie: € 21,50
Jaarlijkse bijdrage: € 9,50

Eenmalig inschrijfgeld: € 15,00

Peuter-Kleuterdansen

Contributie: € 20,00
Jaarlijkse bijdrage: € 9,50

Eenmalig inschrijfgeld: € 15,00

Kids-Dance

Contributie: € 21,00
Jaarlijkse bijdrage: € 9,50

Eenmalig inschrijfgeld: € 15,00

Twirlen

Contributie: € 25,00
Jaarlijkse bijdrage: € 28,50

Eenmalig inschrijfgeld: € 25,00

Wedstrijdlessen

Contributie: Regulier + € 4,00
Jaarlijkse bijdrage: geen

Eenmalig inschrijfgeld: geen

Proefles*

Gratis

*Ook bieden wij na een eerste gratis proefles de mogelijkheid enkele losse lessen te volgen.

Dansen is voor iedereen!

Het Jeugd Deelname Fonds is een stichting in Alphen aan den Rijn die vindt dat alle kinderen aan
sport- en aan cultuuractiviteiten moeten kunnen deelnemen. Helaas is in veel gezinnen door allerlei omstandigheden te weinig geld beschikbaar om dit mogelijk te maken. Daarom zorgen wij ervoor dat zoveel mogelijk kinderen die dit willen lid kunnen worden van een club, vereniging of cultuurinstelling.

Jeugd Deelname Fonds

Twirl & Dance vereniging SPIRIT is aangesloten bij het Jeugd Deelname Fonds. Dat betekent dat wij in overleg met Jeugddeelnamefonds kinderen dans- en of twirl- lessen kunnen aanbieden.
Het Jeugd Deelname Fonds is er voor kinderen tot 18 jaar die willen sporten, maar dit door financiële redenen niet kunnen.

Wat doet het Jeugd Deelname Fonds?

Het Jeugd Deelname Fonds betaalt lesgelden of contributies van cultuur- en sportactiviteiten voor kinderen van 4 t/m 18 jaar waarvan de ouders onder het sociale minimum leven. Ben je benieuwd of jouw kind(eren) in aanmerking komt voor een bijdrage? Vraag jouw intermediair (buurtsportcoach) dan een Aanvraagformulier Jeugddeelnamefonds Intermediair in te dienen.

Wij helpen deze kinderen bij de aanvraag aan het Jeugd Deelname Fonds voor een cultuursubsidie. Zo is bewegen door middel van dansen en een lidmaatschap aangaan bij een leuke vereniging voor iedereen haalbaar!

Wil jij dansen en/of twirlen, maar heb je een financieel steuntje nodig? Neem dan contact op met een van de buurtsportcoaches of laat het ons weten. We helpen graag!

Klik hier voor meer informatie