Sponsormogelijkheden

Sponsoring kan op veel manieren. Bijvoorbeeld door een eenmalige donatie of een jaarlijkse sponsorbijdrage. Wij realiseren ons dat niet ieder bedrijf in staat is financiële steun te geven, maar ook andere zaken zijn van harte welkom. Denk aan promotiemateriaal, een mooie trainingslocatie, materiaal, kleding, enz. Alles is welkom!

Via Sponsorkliks kunt u ons gratis sponsoren. Klik op het logo en ga via deze website naar jouw online shop, Sponsorkliks doet de rest.

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Als vereniging bundelen wij onze krachten en pleiten we samen voor doorgroeimogelijkheden. Voor de voortzetting van onze vereniging en om onze dromen nog beter te kunnen realiseren, zijn sponsors (in allerlei opzichten!) en vrienden altijd van harte welkom. Wilt u iets voor ons betekenen?

Uw naam, logo en weblink op onze website, het dragen van uw logo op ons verenigingstenue en/of het verzorgen van shows en optredens zijn enkele voorbeelden van wat wij voor u kunnen betekenen.

Natuurlijk willen wij als vereniging ook een tegenprestatie leveren. Graag bespreken we met u de mogelijkheden en uw wensen. Uiteraard is het ook mogelijk om via ons contactformulier uw naam en telefoonnummer aan ons door te geven, dan zullen wij voor verdere mogelijkheden contact met u opnemen.

Wij hopen uiteraard op uw interesse, want nogmaals, u kunt ons (en onze leden) helpen om er een nog meer sprankelende vereniging van te maken! Wie weet wat wij voor u kunnen- en u voor onze leden kunt betekenen.

Rest ons nog u hartelijk te bedanken voor uw tijd en aandacht en wij hopen op een positieve reactie.

We bedanken de volgende sponsoren die onze vereniging een warm hart toe draagt!