Kids-Dance

Springen, rennen, dansen, rollen, kruipen, vallen, opstaan en weer doorgaan!

Een peuter ontdekt bewegend, spelend en vaak dansend de wereld om zich heen…

In onze lessen worden de kinderen geprikkeld en gestimuleerd om bewegingsmogelijkheden te ontwikkelen en te ontplooien. Fantasie, expressie, durf, creativiteit, concentratie en samenspel, zijn naast beweging, ruimte, emotie, ontdekking en bovenal DANSPLEZIER de begrippen die centraal staan. Zowel de grove en fijne motoriek, als de creativiteit, taal en luistervaardigheid worden ontwikkeld en zo dragen onze danslessen dus werkelijk bij aan een gezonde lichamelijke en geestelijke conditie!

Kidsdance

Bij de kleutergroep gaan we net wat dieper in op de bewegingen en wordt ook de snelheid wat opgevoerd, wordt er gewerkt met formaties, waardoor ook deze kinderen geprikkeld en uitgedaagd blijven. Tevens wordt er in deze les gebruik gemaakt van diverse grotere attributen zoals hoepels, ballen, linten of pompoms. Er wordt een eigen show(tje) aangeleerd, waarmee deze kinderen tijdens uitvoeringen zelf mogen optreden!

Bij alle lessen in de Bonifaciusschool krijgen alle kinderen aan het einde van de les een bekertje limonade en een soepstengel. Hierna gaan zij weer naar hun papa/mama toe.

Gratis proefles

Het is altijd mogelijk om een keer een dansles bij te wonen. Wanneer de eerste mogelijkheid is hoort u van ons na aanmelding voor de proefles door middel van het doorsturen van de gegevens van uw peuter/ kleuter. Voor iedereen geldt dat er altijd voor een GRATIS PROEFLES kan worden aangemeld. Immers kan er dan gezien en ervaren worden hoe de danslessen er bij ons uit zien en/of dit iets voor uw zoontje of dochter is.

Mocht u interesse hebben in deze proefles, dan kunt u dit doorgeven via ons contactformulier doorgeven.

Nadat wij alle gegevens hebben ontvangen, zetten wij uw zoontje of dochtertje op de lijst voor de proefles. U ontvangt daar nog een bevestiging van.

Graag tot ziens in een van onze lessen!